Schoonmaakbedrijf Ranst

Zoekt u een betrouwbaar & flexibel schoonmaakbedrijf in Ranst ? Dan bent u bij All Cleaning aan het juiste adres!

All-Cleaning is een dynamische onderneming die aandacht heeft voor zowel haar klanten als haar werknemers. Binnen onze bedrijfscultuur staan de behoeften van onze opdrachtgevers altijd centraal. Daarom zorgen wij voor een aangepast werkrooster waarbij rekening gehouden wordt met de concrete wensen van de klant. Elke opdracht wordt nauwgezet bestudeerd, waardoor een aangepaste ebn efficiënte werkplanning kan worden opgemaakt.

Onze schoonmaakfirma Ranst levert een totaalpakket aan reinigingsdiensten die ons in staat stelt om uw bedrijfsruimtes zo optimaal mogelijk te kunnen onderhouden. Met onze diensten is uw schoonmaakzorgen in een handomdraai voorbij.

 

Ons schoonmaakbedrijf voorziet onder andere volgende schoonmaakdiensten:

 

  • Schoonmaak van kantoren
  • Schoonmaak van scholen
  • Schoonmaak van sportcentra
  • Schoonmaak van commerciele panden
  • Schoonmaak na verhuis
  • Schoonmaak na renovatie
  • Schoonmaak van parkings en parkeergarages
  • Schoonmaak van appartementsgebouwen

 

Schoonmaak en het onderhoud van kantoren in Ranst

Een kantoor of bureel dient regelmatig gereinigd te worden. Heeft u geen tijd? Misschien wilt u het vakkundig uitvoeren? Dan kunnen wij u ondersteunen bij het schoonmaken van uw kantoor. Elke dag of elke week? U kunt de regelmaat van de schoonmaak zelf bepalen. De bureauschoonmaak wordt door onze gekwalificeerde mensen gedaan.

 

Schoonmaak van scholen in Ranst

Ons poetsbedrijf heeft een volledig assortiment aan scholen, waardoor we de schoollokalen en de gezamenlijke ruimtes zo goed mogelijk kunnen onderhouden. Met onze diensten is uw schoonmaakzorg in een oogwenk achter de rug!

 

Schoonmaak van fitnesscentrum en sportcentra in Ranst

Wie houdt er nu van om te gaan sporten in een fitnesscenter of in sportcentra die niet schoon zijn, nietwaar?

Ons poetsbedrijf biedt een volledig assortiment aan sportclubs en fitnessvoorzieningen om er zeker van te zijn dat uw cliënten in een gezondere sfeer kunnen sporten. Het schoonmaken en deskundig onderhouden van fitnesscentra en sportcentra is een uiterst noodzakelijke activiteit. Daarom kunt u zich vakkundig laten ondersteunen door een schoonmaakbedrijf dat de allernieuwste middelen en onderhoudstechnieken in huis heeft.

 

Schoonmaak van praktijk in Ranst

De patienten van de kinesist, de tandarts, de dokter horen zich welkom te kunnen voelen in de praktijk en in de wachtruimte. De hygiëne is hierbij erg van belang. Een periodieke schoonmaak en onderhoud is dan ook aan te raden.

 

Schoonmaak appartementencomplex in Ranst

Schoonmaak gemeenschappelijke delen van appartementen

In een appartementsgebouw gebruiken zowel de bewoners als bezoekers de gemeenschappelijke delen. All Cleaning kan het pand dagelijks of periodiek schoonmaken, zodat de residentie of appartementsgebouw schoon blijft. Een poetsvrouw of schoonmaker van All Cleaning komt wekelijks of tweewekelijks om de inkomhal, de trappen, de gangpaden en/of de kelderverdieping te reinigen. Er wordt gezorgd voor vakkundige reinigingsapparatuur en vers ruikende schoonmaakmiddelen.

All Cleaning kuisbedrijf kan ook zorgen voor de jaarlijkse reiniging van de garageruimte. De vloer van de garage wordt schoongemaakt en machinaal afgeschuurd, de oprit wordt schoongemaakt, de toegangspoort wordt afgewassen. Ook het poetsen met hoge druk behoort tot het takenpakket.

Als syndicus kunt u op ons rekenen. De keuze van het schoonmaakbedrijf dat de gebouwen onderhoudt is een belangrijke keuze.

 

Schoonmaak van commerciële panden in Ranst

Uw cliënten dienen zich welkom te voelen in uw zaak of het bedrijfspand. Een degelijke hygiëne van uw bedrijfsgebouw is zeer waardevol.
Ons cleaning bedrijf zorgt voor die propere bedrijfsomgeving die u en uw zaak ook verdienen!

 

Schoonmaak na verhuis in Ranst

Schoonmaken na de verhuis (het klaarmaken) van uw woning of bedrijfsruimte)
Wij bieden een volledig gamma van onderhoudsdiensten aan die ons in staat stellen uw commerciële ruimtes efficiënt te reinigen. Dankzij onze diensten is uw reinigingszorgen in een flitsend tempo voorbij!

Heeft u behoefte aan een uitgebreide schoonmaak voorafgaand aan en na uw verhuizing naar uw woning of kantoorpand? Wij hebben jarenlange expertise in de schoonmaak van verhuizingen.
Contacteer ons en bespreek uw poetsbeurt direct!

 

Schoonmaak na renovatie of verbouwing in Ranst

Schoonmaken na verbouwing & klaarmaken van de nieuwe gebouwen Met ons schoonmaakbedrijf kunnen wij een volledig pakket aan onderhoudsdiensten aanbieden, waardoor wij uw zakelijke ruimtes zo optimaal mogelijk onderhouden. Dankzij onze dienstverlening zijn uw reinigingszorgen in korte tijd voorbij!

Een stevige poetsbeurt nodig vooraleer u uw huis of kantoorruimte na een renovatie betrekt? Want wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken na verbouwingen.

 

Schoonmaak van parkings en parkeergarages in Ranst

All-Cleaning heeft jarenlange ervaring in het reinigen van parkeergarages, ondergrondse garages van winkelcentra en bedrijven. Door het intensief gebruik van wagens worden de parkeergarages snel vies. Uw parking van uw onderneming is het uithangbord van uw bedrijf.

U kunt uw ondergrondse parking door ons laten onderhouden en schoonmaken. Het schoonhouden van parkeergarages is één van onze vakspecialisaties.

 

Peridiek schoonmaakdienst nodig in Ranst?

Contacteer ons snel. Wij helpen u graag verder. Bel 03 230 36 66 of vraag online uw offerte aan!