Desinfectie kantoren, bedrijven in Kontich

Ontsmetting en desinfectie tegen het Coronavirus

 

Desinfectie kantoor Kontich

Vanwege de impact van virussen als het Corona virus en een gerelateerde epidemie is het besmettingsrisico aanzienlijk. Daardoor is het noodzakelijk om verschillende ruimtes te ontsmetten. Naast het Coronavirus kan ook het griepvirus en het norovirus gevaarlijk zijn. Echter, wat gaat het kosten? Hoeveel kost het om commerciële ruimtes bacterie en virusvrij te maken en te houden?

Het desinfecteren van kantoren tegen het Coronavirus
Buiten de normale reiniging van kantoorruimtes kan men ook de kantoren desinfecteren tegen virussen. Voor zover de wetgevingen dit toestaan, bestaat er een besmettingsgevaar in kantoren en werkruimten. All Cleaning is gespecialiseerd in het desinfecteren van kantoren, het ontsmetten van toiletruimtes, vergaderruimtes, bedrijfkeukens, receptieruimtes.

 

Het desinfecteren van winkels en commerciele ruimtes in Kontich

De winkels, shoppingcentra, supermarkten, loodsen zijn erg vatbaar voor het Coronavirus. All Cleaning is dan ook gespecialiseerd in het desinfecteren van retailruimtes, het desinfecteren van de supermarkten tegen het Coronavirus.

Aanvraag van een offerte voor het desinfecteren van kantoren of commerciele ruimtes.

Het desinfecteren van scholen, fitness en sportcentra tegen mogelijke virussen in Kontich

Vooraleer de scholen, de universiteiten, de opleidingcentra weer open gaan, dienen ze ontsmet te worden. All Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd voor het desinfecteren van scholen, fitness en sportcentra.

 

Terug naar kantoor of commerciele ruimte? All Cleaning zorgt voor werkplekreiniging en desinfectie.

Contacteer ons snel. Wij helpen u graag verder. Bel 03 230 36 66 of vraag online uw offerte aan!